Jasmine Touch de la doTERRA. Una dintre cele mai aromate plante vine cu beneficii uluitoare


Bucură-te de parfumul mult apreciat și de multitudinea de beneficii ale uleiului de Iasomie într-un format practic cu bilă. Jasmine Touch combină Ulei de cocos fracționat și absolut de iasomie, pentru o aplicare delicată și utilizări multiple.

Iasomie Touch poate fi aplicat pe punctele de puls, pentru o aromă calmantă și totodată euforizantă, care binedispune și favorizează atitudinea pozitivă. Bine cunoscut pentru beneficiile sale pentru piele, Iasomie Touch poate atenua imperfecțiunile pielii, contribuind la un ten strălucitor, cu aspect sănătos. Considerată „Regina florilor”, iasomia este prețuită pentru aroma sa deosebit de intensă, motiv pentru care Iasomie Touch este ideal pentru utilizarea ca parfum personal pe parcursul întregii zile.

Beneficii primare
Atenuează imperfecțiunile pielii.
Binedispune.
Contribuie la un ten strălucitor, cu aspect sănătos.

Utilizări
Aplică-l dimineața pe tălpi și pe punctele de puls, pentru a te binedispune.
Poate fi utilizat ca parfum personal.
Aplică-l pe imperfecțiunile pielii de două ori pe zi.

Indicații de utilizare
Uz extern: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.


Cumpără doTERRA din mgazinul online de AICI. Cumpără doTERRA la preţ de membru (25% reducere) prin crearea unui cont cu un click AICI.

Cu siguranta vrei sa stii mai multe despre uleiurile esentiale pure de la doTERRA, beneficiile lor, cum le poti folosi eficient, cum le poti testa gratuit si cum poti intra în posesia lor în cel mai avantajos mod. Scrie-ne un mesaj pe Facebook pe pagina Uleiuri esenţiale cu Simōna & Bōgdan sau la urmatorul link.


Imagini pentru jasmine touch doterra

DETALII SUPLIMENTARE

Numele “iasomie” provine din cuvantul arab “yasmin” care inseamna “darul lui Dumnezeu”. Numita in India “regina noptii”, sau “lumina lunii”, iasomia e folosita de mii de ani pentru parfumul sau racoros si relaxant.

Chinezii foloseau iasomia, datorita mirosului sau deosebit, la aromatizarea bauturilor, a ceaiului, pentru spalarea ochilor, pentru prepararea unui sirop miraculos impotriva tusei, a cosmeticelor si uleiurilor de masaj, dar si pentru parfumarea mediului ambiant.

In Japonia este folosit in cadrul sacru al locurilor de rugaciune, deoarece confera o stare interioara de receptivitate si deschidere fata de tot ceea ce este frumos si elevat. In India se foloseste cel mai adesea in combinatie cu santalul si se considera ca ajuta la perceperea mantrelor (sunete de rezonanta).

Uleiul esential de iasomie este un ulei scump, nu numai datorita modului de recoltare a florilor (noaptea), ci si a tehnologiei de obtinere. Intr-o prima faza, dupa extractia cu solventi, se obtine un “absolut” de iasomie. Din acest absolut, prin distilare cu vapori de apa, se obtine uleiul esential. Din 1.000 kg de flori se obtine aproximativ 1 litru de ulei esential. Este un produs foarte căutat fiind folosit ca materie primă pentru o serie de parfumuri celebre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *