Uleiul esenţial de Turmeric. Beneficiile extraordinare ale condimentului din Asia


Turmericul este o plantă aromatică din familia ghimbirului, utilizată de secole în China, India și Sri Lanka. Uleiul esenţial şi rădăcina de Turmeric fac ambele parte din practicile Ayurvedice, beneficiile pornesc de la sănătatea sistemului nervos la a celui imunitar şi sănătatea pielii. Cercetările arată că, utilizat împreună cu pudra de Turmeric, uleiul esenţial potenţiază efectele antiinflamatorii printr-o absorbţie mai bună.

BENEFICII PRINCIPALE

Consumat intern, uleiul esenţial de Turmeric are capacitatea de a sprijini metabolismul glucidelor şi lipidelor. Utilizat astfel, Turmericul oferă sprijin antioxidant pentru a-ţi proteja organismul de radicalii liberi. De asemenea, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sistemul imunitar şi răspunsul acestuia.

Datorită proprietăților sale, Turmericul sprijină aspectul curat și sănătos al pielii, reducând aspectul imperfecțiunilor. Totodată, poate avea efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătăți dispoziția. În plus, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sănătatea sistemului nervos, cât şi funcţia celulară.

Turmericul are o aromă caldă condimentată care intensifică în mod spectaculos gustul mâncărurilor tale savuroase preferate.

Folosit aromatic, uleiul esenţial de Turmeric creează o ambianță stimulantă la nivel emoțional.

UTILIZĂRI

• Prepară-ți propriul ceai de turmeric, amestecând lapte de cocos, apă, miere, ceai și una sau două picături de ulei esențial de Turmeric.
• Adaugă ulei esențial de Turmeric la ouă jumări sau omlete, orez simplu sau supe, pentru o aroma subtilă condimentată și piperată.
• Când utilizezi ulei esențial de Turmeric la gătit, poți începe cu metoda scobitorii – introdu o scobitoare în flaconul cu ulei esențial, apoi învârte scobitoarea în mâncare, gustă și repetă până când ai adăugat
cantitatea dorită.
• Utilizează ulei de Turmeric ca tratament local sau ca mască pentru ten, pentru a atenua aspectul imperfecțiunilor sau a conferi tenului o luminozitate sănătoasă.

INDICAŢII DE UTILIZARE
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid sau ia într-o capsulă vegetală.
Uz extern: Aplică una sau două picături în zona dorită. Diluează-l cu Ulei de cocos fracționat dōTERRA, pentru a reduce la minimum orice posibilitate de sensibilizare a pielii.


Vrei mai multe informaţii şi detalii despre uleiurile esenţiale? Contactează-ne pe pagina de Facebook Uleiuri esenţiale cu Simōna & Bōgdan sau la numărul de telefon 0751815657 (apel sau WhatsApp) şi te vom ajuta!


Cumpără doTERRA din mgazinul online de AICI. Cumpără doTERRA la preţ de membru (25% reducere) prin crearea unui cont cu un click AICI.

Cu siguranta vrei sa stii mai multe despre uleiurile esentiale pure de la doTERRA, beneficiile lor, cum le poti folosi eficient, cum le poti testa gratuit si cum poti intra în posesia lor în cel mai avantajos mod. Scrie-ne un mesaj pe Facebook pe pagina Uleiuri esenţiale cu Simōna & Bōgdan sau la urmatorul link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *